Újraszerveződő ülését tartotta az RMDSZ kisgazda és kisvállalkozó platformja

2013.09.19. |

Újraszerveződő ülését tartotta az RMDSZ kisgazda és kisvállalkozó platformja

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség Alapszabályzatának, valamint a Szövetségi Állandó Tanács platformok újraszerveződéséről szóló határozatának értelmében az RMDSZ keretein belül működő platform, a Romániai Magyar Kisgazda és Kisvállalkozó Mozgalom 2013. szeptember 18-án, Marosvásárhelyen tartotta meg újraszerveződő ülését.

A közel száz résztvevő jelenlétében zajló újraszerveződő ülés a Romániai Magyar Kisgazda és Kisvállalkozó Mozgalom elnökének, Vass Leventének köszöntőjével és beszámolójával indult, ezt követően rövid szakmai előadások hangzottak el.

Az előadók a közvetlen értékesítési rendszerről, a kisvállalkozók gondjairól illetve az aktuális mezőgazdasági támogatásokról tájékoztatták a résztvevőket. A közgyűlés megerősítette a tisztségben lévő vezetőtestület mandátumát, ezt követően megállapodtak, hogy szakmai tagozatokat fognak működtetni a platform keretein belül, rövid időn belül pedig saját honlapot fognak elindítani, így készülve a jövő év februári, nagyobb méretű platform rendezvényre.

A platform újraszerveződő ülésén a Főtitkárságot Juga Tibor képviselte.