Új csapat, új lendület Sárközújlakért! Csehi: a városnak változásra van szüksége

Új csapat, új lendület Sárközújlakért! Csehi: a városnak változásra van szüksége

Vasárnap délután ünnepséggel egybekötött jelöltbemutatóját tartotta a sárközújlaki RMDSZ, melyen tiszteletét tette Csehi Árpád Szabolcs, Szatmár Megye Tanácsának elnöke, Erdei D. István parlamenti képviselő, Güntner Tibor szenátor, Szász Piroska főtanfelügyelő-helyettes, Kovács Máté és Stier Péter megyei tanácsosjelöltek.
 

Piricsi Artur Sárközújlak polgármesterjelöltje bemutatkozó beszédében elmondta, hogy a városnak szüksége van a fejlődésre. – Jobb éltkörülményeket kell biztosítani közösségünknek, melynek érdekében tenni akarok. Szeretném, ha minden lakos érezné, hogy városon él, ennek feltétele az ivóvizhálózat és  a szennyvízelvezető rendszer kiépítése, akárcsak a jó minőségű aszfalt és járda megépítése – fejtette ki Piricsi Artur. Terveiről is beszélt a jelölt: Építenünk kell egy városunkhoz méltó művelődési házat, sportcsarnokot, lakhatóbbá kell tennünk településünket, szabadidőparkok, játszóterek kialakításával. Piricsi igéretett tett az állandó orvosi ügyelet hiányának megoldására is. Hozzátette: mindenki tudja, hogy az Adorjáni és Gombáspusztai utak aszfaltozása Csehi Árpád megyei elnök, képviselőink, minisztereink közbenjárásának köszönhető, akárcsak iskoláink modernizálása. A polgármeterjelölt egy jó hírrel is szolgált, ugyanis a sárköújlaki Gheorghe Bariţiu középiskolában az RMDSZ tisztségveselőinek köszönhetően idén ősztől magyar nyelvű képzés indul.
 
Csehi Árpád megyei tanácselnök kifejtette, a tervek eléréséhez szükség van az Önök bizalmára, szavazatára.  Ezért nagyon fontos a június 10-i helyhatósági választáson való részvétel, fontos az RMDSZ jelöltjéinek támogatása. - Hiszem azt, hogy ez a közösség össze tud fogni egy nemes cél érdekében – tette hozzá az elnök.
 
A vasárnapi program a bográcsfőző verseny nyerteseinek díjazásával valamint a Harag György Társulat színészeinek előadásával illetve MC Hawer és a Tekknő koncertjével zárult.

kapcsolódó

Hírlevél