Kántor Boglárka

Kántor Boglárka

Hargita megye - megyei tanácsos

Telefon:

2019-től Hargita Megye Tanácsában végzem közfeladataimat megyei tanácsosként. A kultúra, oktatás, tudomány és egyházi ügyek szakbizottságának tagjaként feladatom a közösség építése, támogatása. Segítem a Szárhegyi Kulturális és Művészeti Központ valamint a megyei tanács kulturális alintézményeinek munkáját, tagja vagyok a Tölgyesi Pszichiátriai Kórház és a Kájoni János Megyei Könyvtár vezetőtanácsának

2022-től az RMDSZ megyei frakcióvezető feladatait látom el. 2006-tól napjainkig pedagógusként és vállalkozóként is dolgozom. A FeltöltŐ Keresztény Zenefesztivál szervezése kiemelt helyet foglal el az életemben, hiszen fontosak számomra a keresztény értékek és a közösség.

2006-2021 között a Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács ügyvezető elnökeként szerveztem fiataloknak szóló programokat, 2011-2012-ben a MIÉRT (Magyar Ifjúsági Értekezlet) oktatási, gyerekvédelmi és ifjúsági érdekvédelméért felelős elnökség tagja voltam.

Diplomámat a Babeș-Bolyai Tudományegyetem pszichológia és pedagógia karán szereztem, amivel párhuzamosan elvégeztem egy gazdaságtudományi egyetemet is, menedzsment szakon. Részt vettem a Mathias Corvinus Collégium, a Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség, a Romániai Kutató és Innovációs Egyesület képzésein.

Hírlevél