Erzsébet-, Katalin- és András-napi bálon vettek részt az RMDSZ Arad megyei jelöltjei

Erzsébet-, Katalin- és András-napi bálon vettek részt az RMDSZ Arad megyei jelöltjei

„Pereg térsége az elmúlt években nagy fejlődésen ment keresztül. Mindez azért volt lehetséges, mert a peregiek következetesesen és felelősen döntöttek a jövőjükről. Minden választásunk a jövőről szól. A peregi magyar közösség ezidáig felelősségteljesen, hozzáértő és tudatos elöljáróknak szavaztak bizalmat, viszont ahhoz, hogy a jövőben is biztosítani tudjuk a község és a térség innovációját, elengedhetetlen az RMDSZ parlamenti érdekképviselete” - mondta el köszöntő beszédében Bognár Levente, az RMDSZ Arad megyei elnöke, november 24-én Kisperegen szervezett Erzsébet-, Katalin- és András-napi bálon.

Az eseményen jelen voltak az RMDSZ Arad megyei képviselő- és szenátorjelöltjei. Faragó Péter parlamenti képviselő, aki az idei választáson a Szövetség színeiben egy újabb képviselői mandátumért indul, megköszönte a jelenlévőknek, hogy a helyhatósági választásokon a magyar közösség jövőjét tartották szem előtt azáltal, hogy egy fiatal, hozzáértő magyar polgármestert választottak a közösség élére Kovács Imre személyében. „December 9-én Arad megyében minden magyar embernek el kell menni, szavazni, ahhoz, hogy Arad megye jelen legyen ott, ahol a fontos döntéseket hozzák” - zárta felszólalását Faragó Péter képviselőjelölt.

Tóth Csaba és Király András képviselőjelöltek felhívták a figyelmet a december 9-i választások jelentőségére és arra kértek minden lelkiismeretes és felelősségteljes peregit, hogy decemberben az RMDSZ jelöltjeinek szavazzanak bizalmat a magyar közösség megmaradása és fejlődése érdekében.

Az Erzsébet-, Katalin- és András-napi bálon a magyarországi Pacsirta dalcsoport és a kisperegi Roulette együttes biztosította a jó hangulatot.

kapcsolódó

Hírlevél