Nagyperegen folytatni akarják a megkezdett munkát

Nagyperegen folytatni akarják a megkezdett munkát

Nagyszabású ünnepség keretén belül mutatkoztak be vasárnap, június 3-án az Arad megyei Nagypereg RMDSZ jelöltjei. Kovács Imre RMDSZ-es polgármesterjelölt és tanácsosi csapata mellett az eseményen jelen volt Bognár Levente megyei RMDSZ elnök, Faragó Péter parlamenti képviselő, a Szövetség Arad megyei tanácselnökjelöltje, Király András államtitkár, valamint Nagy Sándor, Nagypereg jelenlegi RMDSZ-es polgármestere. Az eseményen átadták a felújított polgármesteri hivatalt és a helyi közösség számára megépített orvosi rendelőt.

Nagy Sándor, a község polgármestere köszöntő beszédében elmondta, hogy a polgármesteri hivatal felújítása és az orvosi rendelő megépítése 100.000 eurós befektetésből, az önkormányzat költségvetéséből valósult meg. „Büszkeség tölt el a mai napon, amikor közösségünknek két nagyon fontos ingatlant tudunk átadni. Én a fiatalítást támogatom, hiszen csak ők tudnak újat hozni községünk életébe. Eljött az idő, hogy átadjam a polgármesteri széket egy fiatal, tapasztalt és főleg hiteles embernek. Kovács Imre eddig tanácsosként volt jelen a közigazgatásban, idén polgármesternek indul. Ehhez kérem támogatásukat, hogy megmaradjon a folytonosság önkormányzatunkban” – fogalmazott Nagy Sándor.

A folytonosság fontosságát hangsúlyozta Bognár Levente megyei RMDSZ elnök. Bognár méltatta a helyi közösség eredményeit, majd elmondta: „Nagy Sándor a stafétát biztos kézbe adja át, de ehhez minden peregi magyar segítségére szükség van. Fontos, hogy vasárnap mindenki menjen el szavazni, mert csak a tulipánra ütött pecséttel tudják garantálni a folytonosságot és annak a munkának a sikerét, amelyet az RMDSZ csapata kezdett el és végez továbbra is a közösség jövője érdekében.”

„Folytatjuk az építkezést Nagyperegen is. Megújul a csapat, hisz Kovacs Imre személyében új, fiatal, felkészült polgármesterjelöltünk van, aki tovább viszi azt a munkát, amelyet az RMDSZ 22 éve Nagypereg községben elkezdett, és amely által településeink gyarapodtak, közösségeink megerősödtek. A szervezet megyei tanácsosai kiemelt figyelemmel támogatják a továbbiakban is a peregi magyarság terveit, elképzeléseit” – nyilatkozta az eseményen Faragó Péter RMDSZ-es parlamenti képviselő, a Szövetség Arad megyei tanácselnökjelöltje.

Kovács Imre RMDSZ-es polgármesterjelölt Nagy Sándor tevékenységét méltatta: „Köszönettel tartozunk Nagy Sándor polgármesternek, hálával a községünkért végzett fáradhatatlan munkájáért, és bízunk benne, hogy tovább tudunk építeni az általa letett alapokra.” Ezt követően Kovács vázolta mindazokat a terveket és célokat, amelyeket polgármesterként megvalósítana: „Az elkezdett munkának nincs vége, sok még a tennivaló. RMDSZ-es tanácsosként betekintést nyertem Nagypereg önkormányzatának irányításába. Ugyanakkor a község modernizálása és fejlesztése érdekében számos terv kivitelezésében dolgoztam. Ezt munkát szeretném folytatni, ezért jelöltetem magam. Helyi tanácsosként jelen voltam az önkormányzat vezetőségében, tudom, hogy mit kell tennem egy élhetőbb és korszerű községért.” – nyilatkozta Kovács Imre, az RMDSZ nagyperegi polgármesterjelöltje.

kapcsolódó

Hírlevél